Graberje 28, Zagreb 01 377 5407 info@hercegova-trgovina.hr

Deluxe lubanja za dentalne demonstracije

1.240,96  (9.350,01 kn) (1.551,20  (11.687,52 kn) s PDV-om)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Ovaj model ljudske lubanje ima iznimnu kvalitetu anatomskih detalja. Gornji dio lubanje je pomičan, a baza lubanje je podijeljena na srednji. Model lubanje ima prednji sinus, okomitu lamelu i raonik, koji su opremljeni zakrilcima koji se mogu otvoriti za pregled lateralne nosne stijenke i sfenoidnog sinusa. Na lijevoj polovici, temporalna kost se može ukloniti i presaviti u području bubnjića.

Gornja i donja čeljust lubanje se otvaraju kako bi se otkrili alveolarni živci. S desne strane otvorena je temporalna kost koja otkriva sigmoidni sinus, kanal živčanog sustava i polukružne kanale. Dodatni zalisci na lubanji nalaze se u maksilarnom sinusu i desnoj polovici donje čeljusti, tako da se mogu promatrati i zubni korijeni pretkutnjaka i kutnjaka donje čeljusti. Prirodna okluzija i pojedinačno uklanjanje i zamjena svakog zuba također čine ovu lubanju posebno zanimljivom za stomatologe.

Ovo je spektakularan model bez obzira da li ga koristite kao zubnu lubanju ili u druge svrhe. Anatomija ljudske lubanje je jednostavna za učenje i poučavanje pomoću ovog modela.