Graberje 28, Zagreb 01 377 5407 info@hercegova-trgovina.hr

Robotika – svemirska ekspedicija

1.980,00 kn (2.475,00 kn s PDV-om)

Kategorija:

Opis

Komplet se sastoji od 1418 LEGO kockica i elemenata za građenje, 3 podloge za vježbanje rada s robotima i 1 podlogu svemir. Program s 30 sati lekcija i uputa za aktivnosti, 3 istraživačka projekta razvijena u suradnji s NASOM, 7 istraživačkih misija i 9 različitih aktivnosti za učenje moguće je besplatno preuzeti na LEGO Education web stranici.
Za 1-6 djece.
NAPOMENA: Lego Education EV3 Space Challenge komplet NE SADRŽI osnovni edukacijski komplet. Navedeni komplet za izradu robota potrebno je naručiti zasebno.

STEM-područje u današnjem suvremenom obrazovanju obuhvaća učenje i poučavanje znanosti, tehnologije, injženjerstva i matematike i treba započeti u ranom obrazovanju. Motivirajte učenike LEGO® MINDSTORMS® EV3 Space Challenge kompletom robotike i potaknite razvoj vještine rješavanja problema kroz rad u timu, suradnju, istraživanje te učenje u području robotike i STEM-a. Ovaj komplet omogućit će vam da svoju učionicu pretvorite u površinu Marsa, a zatim ju istražite – svojim vlastitim robotima! NAPOMENA: Uz ovaj komplet potrebno je naručiti i osnovni edukacijski komplet iz robotike.